FOR VIKARER

Baggrunden for Sosu Vikaren udspringer af et ønske om, at være med til at gøre en forskel for mennesker der har brug for pleje, tryghed og omsorg

VIKAR HOS SOSU VIKAREN

Som vikar skal du være omstillingsparat, klar til at påtage dig et stort ansvar og samtidig have et åbent sind.

Som ansat hos os tilrettelægger du i høj grad selv dit arbejdsliv.

Dette oplever vi kan være medvirkende til at skabe et stort overskud hos vores ansatte og dét er til stor gavn for både dig selv og de borgere du tager dig af.

Billede af Michella og Jane der gennemgår dokumenter sammen
Billede af SoSu Vikaren vandflasker, med Michella og Jane i baggrunden

MEDARBEJDER HOS OS

Som ansat hos os er der stor variation i arbejdsopgaverne. Du vil møde mange forskellige mennesker i forskellige situationer.

Vi arbejder primært indenfor områderne:

  • Ældrepleje
  • Terminal pleje
  • Fysisk/psykisk handicappede
  • Borgere tilknyttet gerontopsykiatrien
  • Borgere med psykiatriske diagnoser
  • Borgere i §85, bostøtte-ordninger 

DET SIGER VORES VIKARER

Jeg synes det er dejligt vi kommer rundt til så mange faste steder så vi også har en kontinuitet og en stabilitet derude. Det giver mening at vi kommer. Vi kan faktisk føle at vi er en hjælp og at vi også kan følge op på nogle af de ting der er derude selvom vi er vikarer. Vi er der så meget at vi stadig er en ressource på gulvet.

Randi
Social- og sundhedsassistent og socialpædagog

Her er man synlig. Vikarbureauet er synligt. Hvis jeg har haft en dårlig oplevelse vender de tilbage og følger op på det. De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Malene

Sygeplejerske

Jeg er her fordi jeg elsker frihed. Jeg kan godt lide at planlægge min egen tid, ligesom at være selvstændig. Og så er der bare nærvær. De er mega nærværende.

Winnie

Social- og specialpædagog

Frihed. Dét er derfor jeg er her – jeg elsker frihed! De er nærværende og når jeg ringer så ved de hvem jeg er og det kan jeg rigtig godt lide. Frihed og så det at man selv kan booke sig ind når jeg er til rådighed. Der er samtidig god forståelse for hvis man så ikke kan tage nogle vagter.

Anja

Pædagogisk assistent

De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Kirstine

Handicaphjælper, respirationsvagt

For mig er det rigtig meget fleksibilitet. Jeg kan få et meget omskifteligt hjemmeliv til at hænge sammen med et arbejdsliv der alligevel giver mening

Randi
Social- og sundhedsassistent og socialpædagog