FOR VIKARER

Baggrunden for Sosu Vikaren udspringer af et ønske om, at være med til at gøre en forskel for mennesker der har brug for pleje, tryghed og omsorg

VIKAR HOS SOSU VIKAREN

Som vikar skal du være omstillingsparat, klar til at påtage dig et stort ansvar og samtidig have et åbent sind.

Som ansat hos os tilrettelægger du i høj grad selv dit arbejdsliv.

Dette oplever vi kan være medvirkende til at skabe et stort overskud hos vores ansatte og dét er til stor gavn for både dig selv og de borgere du tager dig af.

Billede af Michella og Jane fra SoSu Vikaren midt i en samtale
Billede af Michella og Jane, med vandflasker fra SoSu Vikaren i forgrunden.

MEDARBEJDER HOS OS

Som ansat hos os er der stor variation i arbejdsopgaverne. Du vil møde mange forskellige mennesker i forskellige situationer.

Vi arbejder primært indenfor områderne:

  • Ældrepleje
  • Terminal pleje
  • Fysisk/psykisk handikappede
  • Borgere tilknyttet gerontopsykiatrien
  • Borgere med psykiatriske diagnoser
  • Borgere i §85, bostøtte-ordninger

Retningslinjer for den bedste service i branchen

SoSu Vikaren vil levere den bedste pleje og omsorg inden for vores felt. Vores service og faglige kompetencer i forhold til det arbejde der udføres, skal være 100 % i orden. Det er vores koncept.

Derfor er det også vigtigt at alle vores vikarer, nye som gamle, har sat sig ind i vores retningslinjer så vi kan yde den bedste service til kunder og borgere.

Læs alle vores retningslinjer her

DET SIGER VORES VIKARER

Jeg synes det er dejligt vi kommer rundt til så mange faste steder så vi også har en kontinuitet og en stabilitet derude. Det giver mening at vi kommer. Vi kan faktisk føle at vi er en hjælp og at vi også kan følge op på nogle af de ting der er derude selvom vi er vikarer. Vi er der så meget at vi stadig er en ressource på gulvet.

Randi

Social- og sundhedsassistent og socialpædagog
Citationstegn

De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Kirstine

Handicaphjælper, respirationsvagt
Citationstegn

Frihed. Dét er derfor jeg er her – jeg elsker frihed! De er nærværende og når jeg ringer så ved de hvem jeg er og det kan jeg rigtig godt lide. Frihed og så det at man selv kan booke sig ind når jeg er til rådighed. Der er samtidig god forståelse for hvis man så ikke kan tage nogle vagter.

Anja

Pædagogisk assistent
Citationstegn

Jeg er her fordi jeg elsker frihed. Jeg kan godt lide at planlægge min egen tid, ligesom at være selvstændig. Og så er der bare nærvær. De er mega nærværende.

Winnie

Social- og specialpædagog
Citationstegn

Her er man synlig. Vikarbureauet er synligt. Hvis jeg har haft en dårlig oplevelse vender de tilbage og følger op på det. De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Malene

Sygeplejerske
Citationstegn
oil der indikerer næste slide
pil der indikerer næste slide
Se vores ledige stillinger