SOSU VIKAR

Vi tilbyder både social og sundhedshjælpere- og assistenter.

Vores Vikarer er uddannede og besidder alle stor erfaring inden for området. Når vi sender en vikar til jer, prioriterer vedvarende at sende den samme vikar, så vidt muligt, da vores erfaringer viser at dette skaber stabilitet og den bedst mulige hjælp på gulvet.

SoSu vikar der er i færd med at skubbe ældre dame i kørestol en tur.

SOSU VIKAR MED HJERTET

Vi ved at social og sundhedsfaglige opgaver kræver indsigt og erfaring. Derfor har vores vikarer altid stor erfaring med pleje og omsorg.
Vi er specialiserede inden for bl.a. disse områder:

  • Ældrepleje
  • Terminal pleje & omsorg
  • Gerontopsykiatriske problemstillinger

TILLID OG TRYGHED ER DEN ALTAFGØRENDE FAKTOR

Vi bestræber os altid på at sende den samme medarbejder ud. Det ved vi skaber tryghed hos både borgere og kollegaer.

Kendetegnende for vikarer ansat hos SoSu Vikaren er at de alle besidder stærke kompetencer og stor erfaring inden for:

  • Rehabiliterende pleje
  • Helhedsorienterede indsatser
  • Borgere med psykiske lidelser og misbrug
Sosu vikar der holder ældre dame i hånden
Mand i kørestol har en samtale med hans plejer

DET GODE SAMARBEJDE

Vores fokus er at yde en god service for hver enkelt borger samt arbejdsplads. Dette skaber tryghed og sikkerhed for alle parter.
Vores vikarer har ved ansættelsen gennemgået en personlig samtale for at sikre, at vi opretholder den høje standard hver eneste gang.

DET SIGER VORES KUNDER

De har kun kompetente vikarer som yder en stor indsats når de kommer ind i vores hus. De fornemmer meget hurtigt hvilken borger gruppe der er tale om, og hvor de bedst kan bidrage med hjælp.

Linda

Pædagog / Rugmarken
Citations tegn

I de to år vi har benyttet os af jer, har vi altid fået dækket vores vagter. I de akutte situationer har vi næsten altid kunne finde en løsning og få puslespillet til at hænge sammen. Det har været et dejligt samarbejde som forhåbentligt fortsætter længe endnu. Vi er SÅ glade for det her samarbejde og KÆMPE ros til jeg! I gør mit arbejde 100 gange nemmere!

Anne Pihl

Planlægger / Børnehusene Stjernen
citationstegn

Når jeg er i telefonisk kontakt med jer er det altid en meget behagelig medarbejder at jeg taler med.

Tina Larsen

Planlægger / Hybyhus Plejebolig
citationstegn
pil der indikerer næste slide
Pil der indikerer næste slide
Book jeres vikar i dag

FAQs

Er der noget vi mangler at svare på? Læs mere her. Brænder du inde med et spørgsmål der ikke er på listen, så kontakt os endelig via knappen neden for eller på telefon: 51 41 02 02.

Kontakt
Hvem kan blive SoSu vikar hos os?

Alle vores vikarer har en sundhedfaglig uddannelse eller mange års erfaring fra sundhedssektoren. Hos os vægter de personlige kvaliteter hos en vikar også højt, da vi lægger særlig vægt på menneskelige relationer i det sundhedsfaglige arbejde. Du må derfor gerne have en positiv og anerkende tilgang til andre mennesker.

Har det din interesse kan du se mere om vores ledige stillinger her.

Hvad får man i løn?

Som SoSu vikar hos os får du løn i henhold til gældende overenskomst. Da vi lægger os op ad overenskomsten er der også inkluderet feriepenge og pension i lønnen.  

Hvor mange vagter kan man få?

Som udgangspunkt kan du få alle de vagter, som du ønsker. Det afhænger af hvor mange og hvilke slags opgaver vi har inde. Hver enkel opgave matches op mod den enkeltes vikars faglige og personlige kompetencer, og dine vagter vil således også kunne blive af mere varig karakter hos den enkelte borger ved et godt match.

Hvilke opgaver varetager vores vikarer?

Vi dækker i øjeblikket opgaver indenfor de fleste sundhedsfaglige områder. Vi får løbende nye opgaver inden for det sundhedsfaglige arbejde, hvor vi gør meget ud af at matche kompetencer med den individuelle opgave.  

Hvad koster en vikar?

Prisen på en SoSu vikar, kommer an på hvilket uddannelsesniveau vikaren skal have. Vores vikarer er aflønnet i henhold til overenskomst.

Ring på tlf. 51410202 for yderligere information.

Hvis du har behov for længerevarende vikardækning, kan vi aftale en alternativ prissætning.

Hvordan bestiller man en vikar?

Du bestiller en SoSu vikar ved at ringe til SoSu Vikaren på tlf. 51410202 og fortæl os om dine behov. Vi vil herefter gøre alt hvad vi kan for at finde en vikar med de rette kompetencer. Alternativt kan du også bestille en vikar ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Hvilke områder dækker i?

SoSu Vikaren er beliggende i Fredericia, og vi dækker vagter i hele Region Syddanmark, primært i Fredericia, Vejle, Kolding, Odense/Fyn. Som noget nyt har vi også åbnet op for vagtdækning i midtjylland, hvorfor vi har mulighed for at dække vagter i bl.a. Viborg, Horsens og Randers.

Hvem er SoSu Vikaren?

SoSu Vikaren er et sundhedsfagligt -og pædagog vikarbureau der til dagligt ledes og ejes af pædagog og social og sundhedsassistent Michella Meyer, der gennem sine 15 år i vikarbranchen ønsker at gøre en forskel for både borgere og medarbejdere inden for det pædagogiske område samt i sundheds sektoren. Udover at tilbyde SoSu vikarer har vi specialiseret os i at tilbyde pædagogiske vikarer indenfor det socialpædagogiske område.    

Vi tilbyder kommuner og private virksomheder dækning af akutvagter og kortere/længere vikariater inden for det sundhedsfaglige og socialpædagogiske område.

Du kan læse mere om SoSu Vikaren og vores medarbejdere her.