OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du få svar på mange af de ofte stillede spørgsmål vi oplever hos SoSu Vikaren. Du kan bl.a. læse mere om, hvad det vil sige at være pædagog vikar hos os, løn, bestilling af en vikar og hvilke opgaver vi varetager. Skulle der være noget vi ikke har svaret på er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Hvem er SoSu Vikaren?

SoSu Vikaren ledes og ejes af pædagog og social og sundhedsassistent Michella Meyer, der gennem sine 15 år i vikarbranchen ønsker at gøre en forskel for både borgere og medarbejdere inden for det pædagogiske område samt i sundheds sektoren.

Vi tilbyder kommuner og private virksomheder dækning af akutvagter og kortere/længere vikariater inden for det sundhedsfaglige og socialpædagogiske område.

Hvordan bestiller man en vikar?

Bestil en vikar ved at ringe til SoSu Vikaren på tlf. 51410202 og fortæl os om dine behov. Vi vil herefter gøre alt hvad vi kan for at finde en vikar med de rette kompetencer. Alternativt kan du også bestille en vikar ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale nærmere.  

Hvad koster en vikar?

Det kommer an på hvilket uddannelsesniveau vikaren skal have. Vores vikarer er aflønnet i henhold til overenskomst.

Ring på tlf. 51410202 for yderligere information.

Hvis du har behov for længerevarende vikardækning, kan vi aftale en alternativ prissætning.

Hvad kan SoSu Vikaren?

Vi er et mindre vikarbureau med mange års erfaring inden for det socialpædagogiske og sundhedsfaglige område.

Vi tilbyder kommuner, private virksomheder og private hjem dækning af akutvagter, kortere/længere vikariater og permanente teamløsninger inden for det socialpædagogiske og sundhedsfaglige område.

Vi har fagligt kompetente medarbejdere med bred erfaring i arbejdet med både børn, unge og voksne med fysiske og/eller psykiske udfordringer samt ældre borgere i hjemmeplejen og på plejecentre.

Hvem kan blive vikar?

Hvis du har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse.

Hvis du har 2 års erfaring inde for det socialpædagogiske område.

Har det din interesse kan du se mere om vores ledige stillinger her.

Hvad får man i løn?

Alle vores pædagog og sundhedsfaglige vikarer får løn i henhold til overenskomst.

Hvilke opgaver varetager vores vikarer?

Vi har pt. opgaver indenfor det socialpædagogiske område, Børn/Unge/voksne med fysiske og psykiske handicaps. Vi hjælper også vores samarbejdspartnere med vikardækning i bpa-ordninger.

Derudover dækker SoSu Vikarens pædagog vikarer og §85, bostøtte-ordninger.

Ældreplejen.

Derudover tilbyder vi også vikarer til respiratorisk overvågning læs mere her.

Vi får løbende nye opgaver ind, hvor vi gør meget ud af at matche kompetencer med den individuelle opgave.

Som vikarbureau er vi beliggende i Fredericia, og vi dækker vagter i hele Region Syddanmark, primært i Fredericia, Vejle, Kolding, Odense/Fyn. Vi dækker også vikarvagter i hele landet. Som noget nyt har vi også åbnet op for vagtdækning i midtjylland, hvorfor vi har mulighed for at dække vagter i bl.a. Viborg, Horsens og Randers.

Får man pension/feriepenge?

Vi har lagt os op ad en overenskomst, for at sikre vores vikarer de bedste vilkår. Så ja, hos os får man pension og feriepenge fra 1. vagt.

Har du stadig spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os via knappen.

Kontakt os