LEDIGE STILLINGER

Vi leverer vikarer til både sundhedssektoren og det socialpædagogiske område, og søger løbende både pædagog vikarer og sosu vikarer. Vores vision er at have de bedste vikarer tilknyttet, for dermed at kunne levere pleje og omsorg af højeste kvalitet både fagligt og menneskeligt. Vi ansætter derfor både ud fra personlige og faglige kompetencer.

LEDIGE STILLINGER

SoSu Vikaren vokser og derfor søger vi endnu flere dygtige og kompetente vikarer, til især vores pædagogiske opgaver i Region Midtjylland. SoSu Vikaren er et Socialpædagogisk og Sundhedsfagligt Vikarbureau, der de seneste år, har været i blomstrende udvikling, da vi vægter vores faglighed, ordentlighed og varme værdier højt. Vi er et lille nærværende bureau, som sætter en ære i at være en personlig arbejdsplads, hvor vi gør meget ud af, at matche den enkelte vikar, med de opgaver, der passer til de kompetencer man har.

Vi søger lige nu vikarer som:

 • Har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • Har erfaring med det socialpædagogiske område
 • Er ansvarlig, omsorgsfuld og fagligt dygtig
 • Har en anerkendende tilgang til andre mennesker
 • Har en positiv indstilling til udfordringer
 • Er smilende og glad for at gå på arbejde

Vi tilbyder:

 • God løn iht overenskomst
 • frihed til at bestemme hvornår du vil arbejde
 • Tæt kontakt til arbejdsgiver
 • Mulighed for sparring
 • God personalepleje
 • Fantastiske kollegaer
 • Akutte og planlagte vagter, samt kortere/længere vikariater

Har du de rette kompetencer, og har du lyst til at komme med på holdet, af de bedste pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer i Region Midtjylland, så udfyld ansøgningsformularen nedenfor.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på 51410202

Vi glæder os til at høre fra dig 😃

Tak for din interesse i SoSu Vikaren! Vi vender tilbage så snart vi har gennemgået din ansøgning 😃
Hov! Noget gik galt. Prøv at genindlæse siden og udfyld formularen igen.

SOSU VIKAREN ER DANMARKS BEDSTE VIKARBUREAU – HVIS VI SELV SKAL SIGE DET

Som pædagog vikar eller sosu vikar hos SoSu vikaren bliver du ikke bare et nummer i rækken, vi gør en dyd ud af at kende alle vores vikarer. Vi sørger for, at alle vores vikarer har været til en personlig samtale på vores kontor i Fredericia, inden ansættelse. Derudover afholder vi personale dage for alle vores vikarer flere gange om året, hvor alle vikarer har muligheden for at lære hinanden og os bedre at kende. Som ansat hos os skal man føle sig som en del af virksomheden, og ikke bare et tilfældigt nummer.    

DET SIGER VORES VIKARER

Jeg synes det er dejligt vi kommer rundt til så mange faste steder så vi også har en kontinuitet og en stabilitet derude. Det giver mening at vi kommer. Vi kan faktisk føle at vi er en hjælp og at vi også kan følge op på nogle af de ting der er derude selvom vi er vikarer. Vi er der så meget at vi stadig er en ressource på gulvet.

Randi

Social- og sundhedsassistent og socialpædagog
Citationstegn

De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Kirstine

Handicaphjælper, respirationsvagt
Citationstegn

Frihed. Dét er derfor jeg er her – jeg elsker frihed! De er nærværende og når jeg ringer så ved de hvem jeg er og det kan jeg rigtig godt lide. Frihed og så det at man selv kan booke sig ind når jeg er til rådighed. Der er samtidig god forståelse for hvis man så ikke kan tage nogle vagter.

Anja

Pædagogisk assistent
Citationstegn

Jeg er her fordi jeg elsker frihed. Jeg kan godt lide at planlægge min egen tid, ligesom at være selvstændig. Og så er der bare nærvær. De er mega nærværende.

Winnie

Social- og specialpædagog
Citationstegn

Her er man synlig. Vikarbureauet er synligt. Hvis jeg har haft en dårlig oplevelse vender de tilbage og følger op på det. De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Malene

Sygeplejerske
Citationstegn
pil der indikerer næste slide
pil der indikerer næste slide