OM SOSU VIKAREN

Vi sætter en ære i at være et mindre vikarbureau

Det giver os styrken til at være tæt på både vores kunder og borgere. Vi er et vikarbureau der stiller høje krav til vores medarbejdere, det er et must, at de brænder for arbejdet med mennesker der har behov for ekstra pleje og omsorg.

Illustration af to hænder med et hjerte svævende imellem dem.

PÆDAGOG VIKAR

Vi tilbyder vikarer indenfor det socialpædagogiske område. Vi dækker bl.a. bosteder, døgninstitution, voksne udviklingshæmmede, børn/unge området og opgaver efter SEL §85 & §52, hvor vi med fagligt og kompetent personale yder bostøtte i eget hjem, for borgere med betydelig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse

Vores personale har altid stor erfaring og brænder for feltet. Når vi sender en medarbejder til jer, prioriterer vi vedvarende at sende den samme vikar, så vidt muligt, da vores erfaringer viser at dette skaber stabilitet og den bedst mulige hjælp på gulvet.

SOSU VIKAR

Vi tilbyder både social og sundhedshjælpere- og assistenter. Vikarerne er uddannede og besidder alle stor erfaring inden for området. Vi forstår vigtigheden ved stabilitet i en omskiftelig og travl hverdag og derfor prioriterer vi kendskab til de forskellige arbejdsprocessor højt. Vores erfaringer fortæller os, at vi gennem genkendelighed og stabilitet kan bidrage til en velfungerende hverdag for borgerne.

Illustration af ældre kvinde der holder mand under armen
Illustration af et øje

RESPIRATIONSVAGT

Respiratorisk pleje kræver indsigt og erfaring, og vores vikarer har alle stor erfaring i den mere komplekse pleje, der kan være hos den enkelte respirationsborger.

SOSU VIKAREN

SoSu Vikaren ledes og ejes af pædagog og social og sundhedsassistent Michella Meyer.
Igennem sine 15 år i vikarbranchen voksede et ønske om at gøre en forskel for både borgere og medarbejdere inden for det pædagogiske område og i sundhedssektoren.
Da Michella i 2020 startede Sosu Vikaren var det altså med et ønske om at skabe bedre vilkår for borgere såvel som de ansatte.

SoSu Vikaren har høje krav til deres medarbejdere og det er et must, at de skal brænde for arbejdet med mennesker der har behov for ekstra pleje og omsorg. Hos Sosu Vikaren arbejder vi primært med mennesker med særlige behov, hvilket betyder at der arbejdes ud fra; forståelse, hensyntagen og en analytisk tilgang til hurtig handling.

Vi drager omsorg for mennesker, der i særlig grad har brug for at blive set, hørt og hjulpet.

Michella og Jane fra SoSu Vikaren der er midt i en samtale

KONTORET

Michella Meyer

Leder & indehaver
Social -og sundhedssassistent og pædagog

Tlf.: 51 41 02 02
Michella@respirationsvagten.dk

Portræt af Michella indehaver af SoSu Vikaren

Jane Hyltoft

Souschef
Socialrådgiver og pædagog

Tlf.: 51 41 02 02
Jane@respirationsvagten.dk

Portræt af Jane Souschef hos SoSu Vikaren

Camilla Mejlvang

Administrativ medarbejder
Social- og sundhedsassistent

Tlf.: 51 41 02 02

Portræt af Camilla administrativ medarbejder hos SoSu Vikaren