PÆDAGOG VIKAR

Find kompetente og engagerede pædagog vikarer hos Sosu Vikaren

Vi går op i at skabe en personlig og imødekommende oplevelse. Vores vikarer er ikke bare tal i statistikken – de er dedikerede fagfolk, der er klar til at hjælpe dig.

Dreng med downsyndrom og hans pædagog vikar

PÆDAGOGISKE OPGAVER

Det socialpædagogiske arbejde kræver indsigt og erfaring. Derfor er alle vores vikarer uddannet og har erfaring inden for specialområdet.

Vi har særligt erfaring med følgende:

  • Voksne med psykisk/fysiske handicaps
  • Borgere med psykiatriske diagnoser
  • Børn og unge med social pædagogiske behov
  • Erfaring med enkeltmandsprojekter
  • Opgaver efter SEL §85 & §52

 

AMBITIØSE PÆDAGOG VIKARER

Alle vores pædagogiske vikarer brænder for deres fag og vi lægger vægt på et nært samarbejde hvor kvalitet og professionalisme er i højsædet. 

Hos SoSu vikaren er I sikrede pædagogiske vikarer af højeste kvalitet. Alle vores vikarer er enten uddannet, eller har mange års erfaring med socialpædagogisk arbejde. 

Hænder med gul blomst - sosuvikaren et social og specialpædagogisk vikarbureau
Dreng med downsyndrom og mand griner sammen - sosu vikaren et social og specialpædagogisk vikarbureau

SOCIALPÆDAGOGISK ARBEJDE

Hos os er samarbejde altid i fokus. Vi bestræber os på at yde den bedste service for den enkelte borger og arbejdsplads.

Tryghed og sikkerhed er i centrum hos SoSu Vikaren og derfor har alle vores pædagogiske vikarer ved ansættelsen gennemgået personlige samtaler med os.

Dette gør vi for at sikre, at vi altid opretholder den højest mulige standard. 

 

SÆRLIGE PÆDAGOGISKE OPGAVER

Som pædagog vikarbureau dækker SoSu Vikaren opgaver efter servicelovens §85 og §52, hvor vi med fagligt og kompetent personale yder bostøtte i eget hjem, for borgere med betydelig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Støtten kan bestå i alt fra omsorg, udvikling af færdigheder, hjælp til økonomihåndtering eller hjælp til praktiske gøremål.

Vi tilbyder bostøtte i eget hjem, hvor borgerens ressourcer og behov altid er udgangspunktet for indsatsen. Det overordnede formål med vores indsats er, at borgeren udvikler, eller som minimum fastholder sin hverdag, færdigheder og livskvalitet. Sammen med borgeren og deres sagsbehandleren sætter vi mål og rammer for indsatsen. Indsatsen har udgangspunkt i de opstillede handleplansmål fra kommunen, samt en konkret vurdering af borgerens behov og ressourcer. På den måde skaber vi tillid og sikrer, at borgeren både er motiveret og bevarer en værdig og meningsfuld hverdag.

SoSu Vikaren tilknytter altid engagerede og veluddannede medarbejdere, som har en bred vifte af kompetencer inden for det socialpædagogiske og sundhedsfaglige område, det betyder at i altid vil møde en pædagogisk vikar med erfaring. Både forløbet og personalet matches med udgangspunkt i borgerens behov, så det socialpædagogiske arbejde kan ske under de rigtige og mest givende rammer. Vi skaber tryghed og stabilitet hos borgeren

DET SIGER VORES KUNDER

Servicen er i top og kendetegnende ved at SoSu Vikaren altid prøver at finde en løsning på vores udfordringer.

Flemming Nielsen

Afelingsleder, Børnehusene Stjernen

I de akutte situationer har vi næsten altid kunne finde en løsning og få puslespillet til at hænge sammen. Det har været et dejligt samarbejde som forhåbentligt fortsætter længe endnu. 

Anne Pihl

Planlægger, Børnehusene Stjernen

SoSu vikaren er altid yderst hjælpsomme. De har kun kompetente vikarer som yder en stor indsats når de kommer ind i vores hus. Vi har kun haft stor glæde af og bruge SoSu vikarens medarbejdere og det er dejligt at det er de samme personer som kommer igen. Det letter vores arbejde i en i forvejen presset situation, at de ved hvad der skal gøres i det givne tidspunkt.

Linda

Pædagog, Rugmarken

Det er et overskueligt system at booke vagter i og dejligt fleksibelt. I alle døgnets vågne timer er telefonen altid blevet taget og mødt af åbenhed.

Anne Pihl

Planlægger, Børnehusene Stjernen

Hvem kan blive pædagog vikar hos os?

Som pædagog vikarbureau vægter vi højt, at alle vores vikarer har en pædagogisk uddannelse. Derudover ser vi gerne at du har minimum 2 års erfaring, indenfor det socialpædagogiske område. Vi vægter også personlige kvaliteter højt hos vores vikarer, da vi lægger særlig vægt på menneskelige relationer i det pædagogiske arbejde. Du må derfor gerne have en positiv og anerkende tilgang til andre mennesker.

Har det din interesse kan du se mere om vores ledige stillinger her.

Hvad får man i løn

Som pædagogisk vikar hos får du løn i henhold til gældende overenskomst. Da vi lægger os op ad overenskomsten er der også inkluderet feriepenge og pension i lønnen.   

Hvor mange vagter kan man få?

Som udgangspunkt kan du få alle de vagter, som du ønsker. Det afhænger af hvor mange og hvilke slags opgaver vi har inde. Hver enkel opgave matches op mod den enkeltes vikars faglige og personlige kompetencer, og dine vagter vil således også kunne blive af mere varig karakter hos den enkelte borger ved et godt match.

Hvilke opgaver varetager vores vikarer?

Vi dækker i øjeblikket opgaver indenfor de fleste socialpædagogiske områder, derudover dækker vi også §85 og §52, bostøtte-ordninger. Vi får løbende nye opgaver inden for socialpædagogisk arbejde, hvor vi gør meget ud af at matche kompetencer med den individuelle opgave.  

Hvad koster en vikar?

Prisen på en pædagogisk vikar hos os, kommer an på hvilket uddannelsesniveau vikaren skal have. Vores vikarer er aflønnet i henhold til overenskomst.

Ring på tlf. 51410202 for yderligere information.

Hvis du har behov for længerevarende vikardækning, kan vi aftale en alternativ prissætning.

Hvordan bestiller man en vikar?

Du bestiller en pædagog vikar ved at ringe til SoSu Vikaren på tlf. 51410202 og fortæl os om dine behov. Vi vil herefter gøre alt hvad vi kan for at finde en vikar med de rette kompetencer. Alternativt kan du også bestille en vikar ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Hvilke områder dækker i?

SoSu Vikaren er beliggende i Fredericia, og vi dækker vagter i hele Region Syddanmark, primært i Fredericia, Vejle, Kolding, Odense/Fyn. Som noget nyt har vi også åbnet op for vagtdækning i midtjylland, hvorfor vi har mulighed for at dække vagter i bl.a. Viborg, Horsens og Randers. 

Hvem er SoSu Vikaren

SoSu Vikaren er et sundhedsfagligt -og pædagog vikarbureau der til dagligt ledes og ejes af pædagog og social og sundhedsassistent Michella Meyer, der gennem sine 15 år i vikarbranchen ønsker at gøre en forskel for både borgere og medarbejdere inden for det pædagogiske område samt i sundheds sektoren. Udover at tilbyde SoSu vikarer har vi specialiseret os i at tilbyde pædagogiske vikarer indenfor det socialpædagogiske område.    

Vi tilbyder kommuner og private virksomheder dækning af akutvagter og kortere/længere vikariater inden for det sundhedsfaglige og socialpædagogiske område. 

Du kan læse mere om SoSu Vikaren og vores medarbejdere her. 

Follede hænder med hjerte over

Pædagog vikar

ældre mennesker hånd i hånd

SoSu vikar

Øje

Respirationsvagt