EP Capital bliver en del af SoSu Vikaren og Respirationsvagten

Vi er glade for at kunne meddele, at der sker spændende nyt hos SoSu Vikaren og Respirationsvagten. Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan annoncere, at SoSu Vikaren og Respirationsvagten nu er blevet en del af EP Capital-familien. Denne udvikling markerer et afgørende skridt i vores fortsatte vækstrejse.

I løbet af de seneste år har både SoSu Vikaren og Respirationsvagten oplevet en stabil vækst. Vores dedikation til at levere menneskelige og fagligt kompetente tjenester inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område har været med til at skabe denne positive udvikling. Og nu, med EP Capitals beslutning om at investere i os, åbner der sig en helt ny verden af muligheder for både SoSu Vikaren og Respirationsvagten.

Vi er beærede over, at EP Capital, som dagligt drives og ejes af den erfarne sygeplejerske og iværksætter Bonnie Sørensen, har set potentialet i vores virksomheder. Bonnie har en baggrund inden for sundhedsområdet og deler vores passion for at gøre en positiv forskel for mennesker, der har behov for hjælp i deres dagligdag. Med sin store erfaring bliver Bonnie også en kompetent sparringspartner for Michella. EP Capital investerer i små og mellemstore virksomheder med stort vækstpotentiale, men som samtidig ikke glemmer at have fokus på mennesket og de varme værdier. For os handler partnerskabet ikke kun om økonomisk støtte, men om at have en medspiller ved vores side, der deler vores visioner om at sætte fagligheden og mennesket først.

Sammen med EP Capital ser vi frem til en spændende fremtid. Samarbejdet vil hjælpe os med at udvikle os som virksomhed og giver os samtidig muligheden for at udvide vores tjenester til flere regioner. Som virksomhed vil vores fortsatte fokus være på vores mission om at levere fremragende pleje og løsninger til vores kunder samt være en nærværende og personlig arbejdsgiver for vores vikarer.

Læs mere om EP Capital her.

August 29, 2023