LEDIGE STILLINGER

Vi leverer vikarer til både sundhedssektoren og det socialpædagogiske område, og søger løbende både pædagog vikarer og sosu vikarer. Vores vision er at have de bedste vikarer tilknyttet, for dermed at kunne levere pleje og omsorg af højeste kvalitet både fagligt og menneskeligt. Vi ansætter derfor både ud fra personlige og faglige kompetencer.  

Ledige stillinger

SoSu Vikaren vokser og derfor søger vi endnu flere dygtige og kompetente vikarer, til især vores pædagogiske opgaver i Region Midtjylland og Syddanmark. SoSu Vikaren er et Socialpædagogisk og Sundhedsfagligt Vikarbureau, der de seneste år, har været i blomstrende udvikling, da vi vægter vores faglighed, ordentlighed og varme værdier højt. Vi er et lille nærværende bureau, som sætter en ære i at være en personlig arbejdsplads, hvor vi gør meget ud af, at matche den enkelte vikar, med de opgaver, der passer til de kompetencer man har.

 

Vi søger lige nu vikarer som:

– Har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
– Har erfaring med det socialpædagogiske område
– Er ansvarlig, omsorgsfuld og fagligt dygtig
– Har en anerkendende tilgang til andre mennesker
– Har en positiv indstilling til udfordringer
– Er smilende og glad for at gå på arbejde

 

Vi tilbyder:

– God løn iht overenskomst
– frihed til at bestemme hvornår du vil arbejde
– Tæt kontakt til arbejdsgiver
– Mulighed for sparring
– God personalepleje
– Fantastiske kollegaer
– Akutte og planlagte vagter, samt kortere/længere vikariater

 

Har du de rette kompetencer, og har du lyst til at komme med på holdet, af de bedste pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer i Region Syddanmark, så udfyld ansøgningsformularen nedenfor.
Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på 51410202
Vi glæder os til at høre fra dig 😀

Søg job hos SoSu Vikaren

Kort sagt, er du èn af Danmarks bedste vikarer, så send os en ansøgning og cv til kontakt@sosuvikaren.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på  51 41 02 02. Vi har også søsterselskabet Respirationsvagten der specialiserer sig i respiratorisk overvågning, du kan læse mere via linket her.

SOSU VIKAREN ER DANMARKS BEDSTE VIKARBUREAU – HVIS VI SELV SKAL SIGE DET

Som pædagog vikar eller sosu vikar hos SoSu vikaren bliver du ikke bare et nummer i rækken, vi gør en dyd ud af at kende alle vores vikarer. Vi sørger for, at alle vores vikarer har været til en personlig samtale på vores kontor i Fredericia, inden ansættelse. Derudover afholder vi personale dage for alle vores vikarer flere gange om året, hvor alle vikarer har muligheden for at lære hinanden og os bedre at kende. Som ansat hos os skal man føle sig som en del af virksomheden, og ikke bare et tilfældigt nummer.       

 

DET SIGER VORES VIKARER

Jeg er her fordi jeg elsker frihed. Jeg kan godt lide at planlægge min egen tid, ligesom at være selvstændig. Og så er der bare nærvær. De er mega nærværende.

Winnie

Social- og specialpædagog

De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken.

Kirstine

Handicaphjælper

I er utrolig nærværende – det er ligefør jeg bruger ordet familie, selvom i ikke er det, her er der nærvær og det kan jeg godt lide

Anja

Pædagogisk assistent

Frihed – det er derfor jeg er her – jeg elsker frihed – i er nærværende og når jeg ringer så ved i hvem jeg er, og det kan jeg rigtig godt lide 

Frihed og muligheden for selv at booke når jeg skal være til rådighed – god forståelse hvis man så ikke lige kan tage nogle vagter.

Malene

Sygeplejerske

For mig er det rigtig meget fleksibilitet. Jeg kan få et meget omskifteligt hjemmeliv til at hænge sammen med et arbejdsliv der alligevel giver mening.

Randi

Social -og sundhedsassistent og socialpædagog

SoSu Vikarens logo - Ledige stillinger